Happy Irfa


Tadi aku duk terjumpa ni, skroll gambar2 dalam handphone. Sebelum erase stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Umurku yang masih aku memohon untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka membeli dan gambar dengan kamera DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Tom john Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang tersebut menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan kamera yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Ben john Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang menggunakan wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, harga kamera canon kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak utama Ben john Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).
2016-11-21 / Posted in